Vrouw organiseert royaal quinceañera feestje voor haar geredde chihuahua.

Deze schattige puppy genaamd Lupita Conchita heeft het helemaal gemaakt. De kleine chihuahua heeft een liefdevolle thuis, een charmant baasje en ontzettend veel vriendjes. Maar het ging niet altijd zo goed met haar.

“Lupita is een gered hondje dat ik op straat gevonden heb en vroeger mishandeld werd”, vertelde eigenaar Miranda Sanchez aan The Dodo.

Dat was twee jaar geleden, maar sindsdien veranderde haar leven compleet en kan het gewoon niet beter. Maar onlangs besefte Sanchez dat ze de gelegenheid had om haar kleine puppy op een bijzondere manier te vieren – door een quinceañera feestje voor haar te organiseren en alle vriendjes te organiseren.

De quinceañera is een belangrijk feest in Zuid- en Midden-Amerika waarbij de vijftiende verjaardag van meisjes gevierd wordt.

“Ik vond het een leuk idee om een quinceañera voor haar te organiseren en haar Mexicaanse roots te eren”, vertelde Sanchez. “Ik vond het ook een goed excuus om mijn familie nog eens bijeen te hebben en van eten en muziek te genieten.”

Ze had gelijk.

Quinceañeras vinden normaal plaats wanneer meisjes vijftien worden. Maar Lupita is een beetje jonger dan dat. Eigenlijk is nog maar 2 jaar oud.

Maar in hondenjaren is dat precies de juiste leeftijd om een quinceañera te vieren!

Lupita stelde er zich verder geen vragen bij.

“Ze genoot er met volle teugen van”, zei Sanchez. “Ik maakte een persoonlijke taart voor haar en cupcakes.”

Naast enkele menselijke vrienden waren er ook zeven beste hondenvriendjes om samen met Lupita te vieren.

Onnodig te zeggen dat de foto’s van het feestje meteen viraal gingen!

Maar weet je wat? Dat verdient ze helemaal! DEEL dit bericht als ook jij vindt dat honden dergelijke feestjes verdienen!

Bron en afbeeldingen: The Dodo