Uitgelekte foto’s lijken te bevestigen dat Fabrizio Pommeline inruilde voor andere dame.

Het heeft er alle schijn van dat Temptation-Fabrizio en Pommeline geen koppeltje meer zijn. Op uitgelekte foto’s is te zien hoe Fabrizio met een andere dame op het strand ligt.

Fabrizio besloot tijdens de hitte van het voorbije weekend wat verkoeling op te zoeken. Dat deed hij in mooi gezelschap, maar het was niet de rondborstige Pommeline. Aan zijn zijde lag namelijk niemand minder dan Julia. Volgens bepaalde bronnen zou Julia volgend seizoen als verleidster deelnemen aan Temptation Island VIPS.

Fabrizio en Julia genoten van een gezellig dagje aan het strand, maar werden op heterdaad betrapt. Pommeline was nergens te bespeuren.

Op het internet gonst het overigens van de geruchten dat Fabrizio en Pommeline eveneens zouden deelnemen aan Temptation Island VIPS.

Temptation-speurneus Michella Kox doet ook een duit in het zakje. Ze beweert dat er van Pommeline geen sprake meer is en dat Fabrizio de voorbij week zelfs met een andere vrouw het bed gedeeld zou hebben.

Fans menen te weten dat hun relatie al enige tijd in zwaar weer verkeert. Pommeline liet op Instagram enkele dagen geleden zien hoe ze de getatoeëerde naam Fabrizio van haar lichaam liet verwijderen. Bij de video stond te lezen: “Verwijderen van oude vergissing van Pommeline.”

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES!

Bron en afbeeldingen: Instagram