Jonge doelman verliest eerste wedstrijd met 11-0. Papa post video van redding en steun is hartverwarmend.

Een jonge jongen wordt overladen met steun en liefde van topatleten nadat zijn vader een video van zijn wedstrijd op Twitter postte met een speciaal verzoek. Alla Ogle was verheugd om zijn zoon Harrison te zien debuteren als doelman voor de jongste afdeling van MDS Beighton Falcons in Chesterfield, Engeland.

“Hij overwon een vroeggeboorte, een zware griep, pneumonie en heeft educatieve uitdagingen”, schreef vader Allan. “Voor mij is het erg emotioneel om mijn jongen te zien debuteren voor zijn nieuwe team.”

Helaas verloor het team van Harrison met 11-0.

Dus om zijn zoon op te vrolijken, uploadde Allan een video van zijn reddingen op Twitter en vroeg voetbalfans om een beetje waardering te tonen.

De video ging meteen viraal. Voetbalfans uit Canada, Amerika en India stuurden steunberichten voor de prestatie van de jongeman. Niet alleen dat, maar verschillende beroemde voetballers gaven hun eigen woordjes van aanmoediging.

Ex-Arsenal doelman David Seaman zei: “Ziet er goed uit! Ik liet in een helft 12 goals binnen tijdens mijn eerste wedstrijd voor het schoolteam!”

Nick Pope, speler voor het Engelse nationale elftal, zei: “Dapper als een leeuw en schopt een kilometer ver uit! Doe zo voort, Harrison.”

Neville Southall, Ray Clemence, Chris Kirkland, Vito Mannone en Bryan Gunn waren enkele van de beroemde namen die eveneens hun steun aanboden.

“Ik dacht dat het leuk zou zijn om een paar berichten van mensen te krijgen, maar ik ben echt overweldigd door de steun”, vertelde Allan aan de BBC. “Ik wilde hem gewoon duidelijk maken dat hij van het spelletje moet genieten ongeacht het resultaat.”

Bekijk de video hieronder en DEEL dit hartverwarmende verhaal om deze jongen een hart onder de riem te steken!

Bron en afbeeldingen: Good News Network