Brandweerman troost hond nadat hij baasje weigerde te verlaten na dodelijk ongeval.

Op 17 mei werd de wereld van de hond Lucky compleet ondersteboven gegooid. Hij was met zijn baasje onderweg in de auto toen er een vreselijk ongeval plaatsvond.

Een bestuurder van een camper met aanhangwagen verloor de controle over het stuur. Uiteindelijk kantelde de camper en ontstond er een grote ravage met verschillende verongelukte auto’s. De bestuurder was naar verluidt op slag dood.

Maar te midden van de chaos week Lucky geen ogenblik van de zijde van zijn baasje. De man zat geklemd door de kettingbotsing, maar Lucky dacht er nog niet aan om hem in de steek te laten.

Op Facebook deelde de plaatselijke brandweer, Kuttawa Fire Department, later een bericht waarin ze uitlegden dat de hond zijn baasje hielp om kalm te blijven.

Een brandweerman fotografeerde het moment waarop drie slachtoffers gered werden en naar het ziekenhuis werden overgebracht. Op de foto zien we hoe een brandweerman de hond troost.

Het moment vond plaats nadat de reddingswerken afgelopen waren. De hulpverleners deden alles wat ze konden om levens te redden en hulp te bieden.

Hopelijk gaat het ondertussen beter met het baasje van Lucky. De hond werd tijdelijk ondergebracht bij familieleden.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ ZO DOL BENT OP HONDEN!

Bron en afbeeldingen: Facebook en WPSD-TV