Sylvie Meis breekt eigen mediacode.

Sylvie Meis heeft gisteren haar eigen mediacode doorbroken. Voor de verjaardag van haar zoontje Damián plaatste ze een foto van hen twee op Instagram. Lijkt geen big deal, maar Miss Meis wilde hem eerder nog niet op social media in verband met privacy.

Ze schreef bij het kiekje: ‘Mijn prachtige jongen wordt vandaag 13! Fijne verjaardag voor jou Damián, de liefde en de vreugde in mijn leven. Elke dag voel ik me ze gezegend dat ik jouw mama mag zijn.’

Privacy
Eerder haalde Sylvie nog flink uit naar haar ex Rafael. Ze plaatste toen een familiefoto waarbij haar zoon expres buiten beeld was gelaten: ’Ik laat hem niet op Instagram zien vanwege zijn privacy’. Dat ze hem nu ook wel zo expliciet laat zien, is dus opvallend. Haar volgers vragen zich dan ook af waarom Meis nu ineens deze omslag heeft gemaakt.