Moeder deelt geniaal trucje om zwembadje binnen de 30 seconden op te blazen.

Een moeder bedacht een geniale manier om het zwembadje van haar kind op te blazen – en het vergt weinig inspanning, ongeveer 30 seconden tijd en je moet evenmin een pomp kopen.

Oké, toegegeven, het is niet meteen een van de grootste problemen in het leven, maar het is best vervelend dat je normaal 20 minuten tijd moet spenderen om die zwembadspullen op te blazen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat je regelmatig een pauze moet nemen omdat je buiten adem bent.

Dat is wellicht de reden waarom Claire Wilcockson uit Schotland op dit briljante idee kwam. Ze deelde haar trucje in de Extreme Bargaining and Coupons UK Facebookgroep, waar het meteen viraal ging.

Ze onthulde dat ze gewoon de bovenkant van een plastic fles op een haardroger zette. Je moet het wel gebruiken op een koude stand want je wel geen smeltende zwembadspullen. Ze postte een foto van haar zelfgemaakte ‘pomp’ en we vinden dat deze vrouw een of andere medaille verdient voor haar uitvinding.

Ze schreef: “Bespaar enkele euro’s voor een dure pomp. Snijd de top van een plastic fles en gebruik je haardroger (zorg ervoor dat het op een koele stand staat)! Heb m’n zwembad opgepompt in minder dan 30 seconden.”

DEEL deze geniale hack met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: LAD Bible en Facebook