Hoe je in slechts 2 min van je holteontsteking afkomt met waterstofperoxide en zeezout

Sinusitis (Voorhoofdsholteontsteking) is een infectie veroorzaakt door een ontsteking of de bekleding in je sinussen. Het manifesteert zich in sommige gevallen door pijn, gevoeligheid, zwelling, verstopte neus, intensieve hoofdpijn en koorts.

Chronische en acute sinusitis veroorzaken vergelijkbare symptomen. Acute sinusitis is een kortdurende infectie die verband houdt met verkoudheid. Het duurt korter dan een chronische ontsteking. Er kan koorts optreden bij degenen die te maken hebben met acute sinusitis.

Je kunt de aandoening op natuurlijke wijze verlichten. Heb je ooit waterstofperoxide gebruikt? Het is een van de sterkste remedies tegen virussen en bacteriën. Dit product heeft sterk laten zien dat het infecties kan voorkomen.

Waterstofperoxide is een krachtig desinfectiemiddel dat slijm verdunt en holtes in de sinussen opruimt. In combinatie met zeezout verandert het in een zoutoplossing die de symptomen van sinusitis verlicht zonder bijwerkingen. Zeezout herstelt de osmotische balans in de membranen.

Ikzelf heb al mijn hele leven last van mijn holtes en het is enorm vervelend maar deze manier helpt echt!

Hoe je het doet

Voeg een halve theelepel waterstofperoxide en een theelepel of zeezout toe aan 180ml warm water. Breng de oplossing over naar een neusspray. Spuit het in je neus en laat het door je mond lopen.

Doe dit meerdere keren per dag totdat je symptomen verdwijnen.

Voorzichtigheid:

Dit machtige duo is echt krachtig en efficiënt, maar er zijn enkele bijwerkingen waarmee je rekening moet houden. Bij regelmatig gebruik kan deze behandeling leiden tot uitdroging en irritatie van de neus. Sommigen zeggen dat het een intense duizeligheid veroorzaakt door de waterstofperoxide. Dit gevoel verdwijnt echter binnen 20 seconden.

Experts van de Mayo Clinic zeggen dat je een arts moet raadplegen als je een van de volgende symptomen hebt als ze wijzen op een ernstige infectie:

-Hoge koorts
-Ernstige hoofdpijn
-Stijve nek
-Zwelling of roodheid rond de ogen
-Verwarring
-Problemen met dubbel zien of andere visies

Bronnen:

anyavien.com
www.mayoclinic.org
https://earthclinic.com