Zoontje pest klasgenootjes die kleren van kringloopwinkel dragen – mama leert hem wijze les.

Het pesten in onze maatschappij neemt epidemische proporties aan. Het is de verantwoordelijkheid van ons allemaal om dit fenomeen te bestrijden. Ouders moeten maatregelen nemen om pestgedrag meteen de kop in te drukken en dat is precies wat de moeder in dit verhaal deed.

Kinderen worden gepest om de meest banale dingen, zoals de kleding die ze dragen en in welke winkel ze het gekocht hebben.

Mama Cierra Forney had opgemerkt dat haar 13-jarige zoon arrogante trekjes begon te krijgen. De moeder hoorde tot haar afgrijzen hoe haar zoontje andere klasgenootjes pestte omdat ze hun kleren kochten bij Walmart (een grote supermarktketen) of bij een kringloopwinkel.

Cierra was zo teleurgesteld in haar zoon dat ze besloot om hem een wijze les in dankbaarheid te leren! In een Facebookpost legde de moeder uit wat er gebeurde. Ze schreef: “Dus onlangs dacht mijn 13-jarige zoon dat hij beter was dan de rest. Hij deed alsof hij te goed is om bij Walmart te winkelen of maakte sarcastische opmerkingen over kinderen op school die winkelen bij de kringloopwinkel en nog enkele andere dingen. Dat duld ik niet.”

Wat de moeder dan deed, ging compleet viraal. Cierra nam haar zoon mee naar de plaatselijke tweedehandswinkel. Daar moest hij voor 20 dollar van zijn eigen zakgeld kleding kopen die hij een week lang moest dragen.

DE ORIGINELE STRAF VAN DEZE MOEDER WERD WERELDWIJD GEPREZEN. WAT VIND JIJ VAN HAAR MANIER VAN HANDELEN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES!

Bron en afbeeldingen: Facebook