Aad van Toor (76) onderging drievoudige bypassoperatie.

Aad van Toor (76) lag de voorbije twee weken in het ziekenhuis na een drievoudige bypassoperatie. Daarbovenop leed hij ook nog eens aan een hardnekkige ziekenhuisbacterie. De acteur en oud-acrobaat blijft echter heel optimistisch en zegt dat hij blij is dat hij geopereerd is.

Aad van Toor is nu weer thuis. Hij werd twee weken geleden met zware hartproblemen opgenomen in het ziekenhuis. Hoewel zijn familie zich serieus zorgen maakte, bleef Aad al die tijd optimistisch. Aan Story vertelde hij: “Ziektes horen bij het ouder worden. Als je ouder wordt, krijg je met lichamelijke mankementen te maken. Het is pas erg als je niét ouder wordt. Ik ben blij dat ik geopereerd ben.”

De voormalige acrobaat besloot om zich te laten onderzoeken nadat hij constant oververmoeid was. In het ziekenhuis bleek dat zijn aders dichtgeslibd waren en dat hij een drievoudige bypassoperatie moest ondergaan.

Aad heeft op medisch gebied overigens al wat watertjes doorzwommen. Vorig jaar nog werd hij aan huidkanker geopereerd. “Ik ontdekte per toeval een plekje op mijn hoofd dat daar volgens mij niet hoorde”, zei hij.

DEEL dit bericht om Aad veel beterschap toe te wensen!

Bron en afbeeldingen: Story en Instagram / Joe van Toor